Anbefalinger til kommunal forebyggelse møder kritik

Anbefalinger til kommunal forebyggelse møder kritik Et udkast til nye anbefalinger til kommunale forebyggelsesindsatser målrettet kronisk syge fokuserer nemlig for entydigt på kommunernes ansvar, mener høringsparter.

Sundhedsstyrelsens udkast til nye anbefalinger for kommunal forebyggelse målrettet kroniske syge halter på flere områder, mener kritikere. Anbefalingerne, der skal styrke og ensarte forbyggelsesindsatsen på tværs af landet, fokuserer nemlig for entydigt på kommunernes ansvar og glemmer de øvrige aktører, lyder ét kritikpunkt. »Jeg kunne ønske mig, at kommunernes ansvar bliver sammenholdt med regionens og almen praksis’ ansvar. Jeg synes, at det bliver for ensidigt, og savner anbefalinger or de to andre parter. Den patientrettede forebyggelse er ikke alene en kommunal...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind