Stor kommunal ulighed for osteoporosepatienter
»Det er fuldstændigt tilfældigt, hvilken rehabilitering osteoporosepatienter tilbydes i den enkelte kommune. Der er kæmpe ulighed på det her område,« siger Mette Friberg Hitz, der er leder af Videnscenter for Knoglesundhed.Foto: Videnscenter for Knoglesundhed

Stor kommunal ulighed for osteoporosepatienter Kun 22 af landets 98 kommuner har et dedikeret tilbud om undervisning og sygdomsmestring til osteoporosepatienter. Samtidig mangler der systematisk indsamling af erfaringer, der kan komme patienterne til gode, ifølge Videnscenter for Knoglesundhed.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.