Styrelsen for Patientsikkerhed genoptager de planlagte tilsyn Styrelsen for Patientsikkerhed har genoptaget de planlagte sundhedsfaglige tilsyn, der pga. COVID-19 har været aflyst for en periode.

Styrelsen for Patientsikkerhed foretager igen stikprøvebaserede organisatoriske tilsyn, efter at styrelsen i 2020 måtte aflyse størstedelen af de planlagte tilsyn pga. COVID-19. Det skriver styrelsen i en udsendt pressemeddelelse. »Vi genoptager nu den del af vores tilsynsvirksomhed, der indeholder de planlagte stikprøvebaserede tilsyn. I første omgang vil vi gennemføre tilsyn på plejeområdet, bostedsområdet, almen praksis, tandklinikker og kosmetologiske behandlingssteder,« siger overlæge Charlotte Hjort, enhedschef i styrelsen. Selvom tilsynene har været sat i bero, er der dog i hele perioden blevet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind