Der er et stort, men endnu ikke udløst potentiale i data fra de kommunale akutfunktioner, mener chefrådgiver Tina Juul, der har undersøgt otte akutfunktioners brug af data.

Kommunale akutfunktioner kan få meget mere ud af deres data De kommunale akutfunktioner bruger data, men de kunne bruge data meget mere strategisk, hvis de havde kompetencerne til det, mener chefrådgiver bag ny rapport.

Data er ikke interessante i sig selv. Data er kun interessante, hvis de bliver brugt, og her har kommunerne et kæmpe potentiale, som endnu ikke er udløst. Det mener Tina Juul, chief advisor, Healthcare hos Carve Consulting, der står bag rapporten ‘Dataunderstøttelse af kommunale akutfunktioner’, som hun har lavet for KL. Her har hun kigget på otte kommunale akutfunktioner og undersøgt, hvordan de arbejder dataunderstøttet, og hvilke data, der aktuelt er til rådighed i de kommunale EOJ-systemer. »Denne analyse er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind