Tre hovedaktører: Her er ældreplejens største problemer Sundheds- og ældreministeren vil skabe en mere værdig ældrepleje og har derfor indkaldt til topmøde i samarbejde med KL, FOA og Ældre Sagen. De tre parter kommer her med deres bud på ældreplejens største problem.

Billederne af den 90-årige Else med demens, der ikke fik den hjælp og pleje, hun burde, gik ikke mange danskeres næse forbi denne sommer. Historien har også fyldt hos sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S), der kalder billederne for frygtelige, for de viser noget, der hverken skal eller kan accepteres i Danmark. »Den slags svigt og uværdighed er der ikke nogen undskyldning for. Det har ingen steder hjemme i vores ældrepleje,« skriver han på Facebook. Ministeren indkalder derfor nu til...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.