Kommuner skal være bedre samarbejdspartnere Virksomheder efterlyser mere struktur i kommunernes arbejde med velfærdsteknologi i living labs. Det forstår chefen for Center for Velfærdsteknologi i Odense, Morten Hoff, godt.

Kommunerne har ansvar for at være en tydelig samarbejdspartner over for virksomheder, når det kommer til arbejdet med velfærdsteknologi og brugen af såkaldte living labs. Det slår Morten Hoff, chef for Center for Velfærdsteknologi i Odense Kommune, fast i en artikel i MedWatch. Udmeldingen kommer efter at en analyse lavet for Væksthus Hovedstadsregionen viser, at virksomhederne ønsker sig mere struktur i kommunernes arbejdsprocesser. »Jeg kan godt genkende og forstå det. Jeg synes også, at vi som kommune har en opgave...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind