Ny vidensopsamling fra Vive beskriver, hvorfor Esbjerg-modellen er en succes.

Derfor er Esbjerg-modellen en succes Et fokus direkte på borgernes behov og kvalitet i stedet for at måle på aktivitet er med til at gøre Esbjerg-modellen succesfuld, viser vidensopsamling fra Vive.

Hvorfor er Esbjerg-modellens borgerinddragende metoder en succes? Det giver en ny vidensopsamlingen fra Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd (Vive) svar på. En af forklaringerne ligger i, at ledelsen er nærværende i forhold til medarbejderne. Ledelsesstilen afspejler de involverende metoder og principper, der skal være bærende for medarbejdernes samarbejde med borgerne, står der i vidensopsamlingen. Samtidig er der stor fleksibilitet for medarbejderne i forhold til, hvordan de organiserer deres arbejde, siger Grete Brorholt, seniorprojektleder ved VIVE, som sammen med to kollegaer...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind