Sundhedschef takker af: Der er sket et skred i den faglige anerkendelse af kommunerne
Stillingen som sundheds- og forebyggelseschef i Vejle Kommune var for spændende til ikke at søge for Marit Nielsen-Man. Det var i 2006, hvor strukturreformen rykkede sundhedsopgaver fra sygehus til kommuner. Siden har hun arbejdet som chef i det kommunale sundhedsvæsen indtil oktober, hvor hun stopper i Haderslev Kommune.Foto: Privat

Sundhedschef takker af: Der er sket et skred i den faglige anerkendelse af kommunerne Marit Nielsen-Man var med fra begyndelsen, da sundhedsopgaver rykkede fra sygehusene til kommunerne. I næsten 20 år har hun været chef i det kommunale sundhedsvæsen, hvor hun har oplevet en stærkere samhørighed mellem sektorerne, og at berøringsangsten forsvandt. Til oktober stopper hun som sundhedschef i Haderslev.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind