Kommende APN-sygeplejerske: Alle hjemme­sygeplejersker skal ikke have sidestillede kompetencer Jeg er ked af at modsige gode kollegaer, men jeg mener også, at man skal arbejde inden for de rammer, man kan stilles til ansvar for og generelt har faglig kompetence til, skriver kommende APN-sygeplejerske.

Jeg kunne i Kommunal Sundhed den 26. marts læse, hvordan fagligt selskab for kommunale sygeplejersker, mente at man ulejliger lægen med banaliteter, samtidig med at formanden ønskede accept til at udføre målinger uden lægeordination. Jeg er fuldstændig enig i, at man i kommunalt regi bruger unødige ressourcer på lægekontakter, når man selv kan starte en udredning og konsultere lægen, når man har samlet alle relevante informationer. Til gengæld læser jeg det også som et ønske om generelle rammeordinationer på de...