København tester nye velfærdsteknologier Københavns Kommune har dedikeret en hel lejlighed til at teste de nyeste velfærdsteknologier. På den måde håber man at sikre, at kun det mest relevante går videre til tests hos borgerne.

Masser af interesserede var mødt op, da Sund Vækst i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune holdt åbent hus i den testlejlighed, der fremover bliver centrum for tests af velfærdsteknologi i Københavns Kommune. Lejligheden ligger i kommunens living lab på Strandvejen på Østerbro, og er bygget, så den kan virke som testrum for både plejehjemsteknologier og teknologier til borgerens eget hjem. Målet er, at lejligheden skal virke som en slags ‘screening’ for nye teknologier. »Når teknologien er testet vurderer vi, om den...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind