Frederikshavn tester robotter på to folkeskoler Den nordjyske kommune tester to såkaldte kommunikationsrobotter, der kan fungere som 'stand-ins' for elever, der på grund af f.eks. sygdom har langtidsfravær fra skolen.

Når en elev bliver syg eller får problemer, der kræver langtidsfravær, er det muligt at tilbyde et begrænset antal timer sygeundervisning, men det kompenserer ikke for alt det sociale, eleven går glip af i perioden. Det tester Frederikshavn Kommune nu om man kan imødegå ved at indsætte to såkaldte kommunikationsrobotter som ‘stand-ins’ for de elever, der er væk fra skolen i længere tid. »Afprøvningen med kommunikationsrobotter skal sikre en øget tilstedeværelse for den enkelte elev i skoledagen – et mål er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind