Nyt forskningscenter fokuserer på sundhedsteknologi Københavns Kommune lancerer sammen med Region Hovedstaden, KU og DTU forskningscentret 'Copenhagen Center for Health Technology'.

Sammen med Region Hovedstaden, Københavns Universitets Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Danmarks Tekniske Universitet lancerer Københavns Kommune ’Copenhagen Center for Health Technology’ (CACHET). Centret skal udvikle og afprøve sundhedsteknologier, som kan hjælpe patienter og borgere til en bedre hverdag, og samtidig lette presset på sundhedsvæsnet. Idéen bag er, at sundhedsteknologi vil kunne hjælpe nogle af de 1,5 mio. danskere, der i dag lever med kroniske sygdomme som gigt, astma og allergi eller hjertesygdomme.  Ninna Thomsen (SF), sundheds- og omsorgsborgmester i Københavns Kommune, udtaler i en pressemeddelelse:...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind