Klager vælter frem på kontroversielt plejehjem Fremtidens Plejehjem i Aalborg Kommune har fået massiv opmærksomhed på grund af en lederfyring og kritisable forhold. Nu frygter de pårørende, at forholdene på plejehjemmet kan have ført til dødsfald.

På blot én uge har pårørende til beboere på Fremtidens Plejehjem i Aalborg Kommune, et højt profileret projekt, samlet 61 klager over dagligdagen på plejehjemmet sammen. Og de pårørende, der har stået for klageindsamlingen, frygter, at forholdene har været direkte farlige for beboerne, skriver DR Nyheder. »Vi har kendskab til ting, der er meget alvorlige,« siger de pårørendes talsmand, Jan Bager, til DR. Klagerne handler dog om alt fra fejlmedicinering til forkert vasketøj. Christian Johnsson, den tidligere leder af plejehjemmet,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind