Kampagne øger patientsikkerheden i kommunal plejesektor Dansk Selskab for Patientsikkerhed står bag projekt, der gennem faglige anbefalinger og en simpel implementeringsmodel giver gode resultater i den kommunale plejesektor.

En målrettet kampagne skal forbedre patientsikkerheden for de borgere, der bruger plejecentre og hjemmepleje i fem udvalgte kommuner. Det er tanken bag projektet ‘I sikre hænder’, som Dansk Selskab for Patientsikkerhed fra 2013 og frem til udgangen af 2016 gennemfører i kommunerne Frederiksberg, Lolland, Sønderborg, Thisted og Viborg. Inspirationen kommer fra kampagnen ‘Patientsikkert Sygehus’, som Dansk Selskab for Patientsikkerhed fra 2010-2013 gennemførte på fem sygehuse, og fokuserer i første omgang på at forebygge tryksår og medicineringsfejl. Målet på tryksårsområdet er, at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.