Sønderborg delte tryksårsviden med verden På den 20. internationale patientsikkerhedskonference i London deltog Sønderborg Kommune med en poster om arbejdet med at forebygge tryksår blandt ældre borgere.

»Det var en overvældende oplevelse.« Sådan siger projektleder og risikomanager i Sønderborg Kommune Hanne Ellegaard Miang, der sammen med kommunens team deltog med en poster på den 20. internationale patientsikkerhedskonference i London. Sønderborg Kommunes arbejde med at forebygge tryksår er en del af Dansk Selskab for Patientsikkerheds ‘I sikre hænder’-initiativ, hvor fem kommuner arbejder med sikker medicinering, tryksårsforebyggelse og at forebygge fald og infektioner. Allerede i november 2014 fik Hanne Ellegaard Miang og hendes team optaget deres abstract, og på konferencen...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.