‘I sikre hænder’ henter inspiration i England 20 repræsentanter for Dansk Selskab for Patientsikkerheds 'I sikre hænder'-projekt besøgte for nylig England, hvor de hentede inspiration til bl.a. systematik, kommunikation og ledelse.

Sidst i september besøgte 20 danske repræsentanter for Dansk Selskab for Patientsikkerheds ‘I sikre hænder’-projekt kolleger i England. Her skulle de to nationer dele viden og udveksle erfaringer omkring forebyggelse af tryksår. I sikre hænder er et projekt, der er dedikeret til forbedringsarbejde inden for tryksår, medicinhåndtering, fald og infektioner. Fem kommuner deltager, og projektet løber indtil 2016. Turen handlede især om tryksårsforebyggelse, og den gik til et område af England, hvor der har været store problemer. Men gennem systematik...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.