Ekspert: Kommunal indsats for patientsikkerhed er enestående i verden

Ekspert: Kommunal indsats for patientsikkerhed er enestående i verden Den skotske patientsikkerhedsekspert Jason Leitch medbragte både store roser og gode råd til kommunerne, da han var hovedtaler på Dansk Selskab for Patientsikkerheds læringsseminar i Middelfart.

Siden 2007 har Skotland haft patientsikkerhed som et højt prioriteret politisk område, og derfor skeler mange til Skotland, når der skal findes gode eksempler på måder at sikre, at patienter og borgere er sikre i sundhedsvæsenets hænder. Således også Dansk Selskab for Patientsikkerhed, der på et læringsseminar i Middelfart havde indkaldt Jason Leitch, der er Clinical Director i Scottish Government Quality Unit og ekspert i patientsikkerhed. Det var dog med store roser til det danske fokus på patientsikkerhed i primærsektoren...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind