Helingstiden for diabetiske tåsår er markant forbedret Bedre organisering og behandling har betydet, at dobbelt så mange patienter med diabetiske tåsår over en tiårig periode har oplevet, at deres sår er helet.

Over en tiårig periode er helingstiden for diabetiske tåsår forbedret markant. Det fremgår af et nyt studie fra Steno Diabetes Center. Studiet viser, at dobbelt så mange patienter med diabetiske tåsår i perioden fra 2001 til 2010 oplevede, at deres sår er helede hurtigere, og at større dele af såret helede. Resultat er vel at mærke korrigeret i forhold til de generelle forandringer i patientpopulationen. »Vi har undersøgt tåsår, da tåsår er nogenlunde identiske fra patient til patient. Mens studiet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind