It-projekt samler data fra alle sektorer for diabetespatienter ét sted En it-løsning udviklet af Steno Diabetescenter Aarhus giver behandlere adgang til data for diabetespatienter på tværs af sektorer. Pilotafprøvning viser potentiale for, at it-løsningen kan højne behandlingskvaliteten.

Med blot ét klik kan behandlere på tværs af sektorer få adgang til det præcis samme overblik over en diabetespatients sygdomshistorie. Det er resultatet af fire års udviklingsarbejde lavet af Steno Diabetescenter Aarhus, som er mundet ud i SAMBLIK-diabetes. Normalt kan region, kommune og praksissektor nemlig ikke dele alle relevante data på tværs. Det kan resultere i usammenhængende behandlingsforløb, hvor viden går tabt i overgangene mellem sektorer. Med SAMBLIK-diabetes får behandlere nu via en it-løsning adgang til alle data fra...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.