Millionbevilling skal udligne social ulighed ved diabetes Bevilling på 13,3 mio. kr. skal hjælpe århusianere med type 2-diabetes og særlig risiko for at udvikle senkomplikationer.

Den Sociale Investeringsfond, Rådet for Sociale Investeringer, Aarhus Kommune og Steno Diabetes Center Aarhus har etableret et investeringsprogram, der er målrettet personer med diabetes med særlig risiko for at udvikle senkomplikationer. Det skriver Steno Diabetes Center Aarhus i en pressemeddelelse. Det giver både en stor livsværdi for den enkelte, og samtidig er der en økonomisk gevinst både for kommunen og regionerne, fordi man på tværs af sektorer undgår de stigende udgifter til støtte, der ellers vil være, i takt med...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind