Frederiksberg Kommune har ansat læge i hjemmeplejen for at hæve sygeplejerskers faglighed
Vicedirektør Torben Laurén og hjemmeplejeleder Heidi Næsted Stuhaug oplever, at det gavner hjemmeplejen at have en kommunallæge ansat med fokus på ældreområdet.

Frederiksberg Kommune har ansat læge i hjemmeplejen for at hæve sygeplejerskers faglighed Frederiksberg har ansat en kommunallæge med tanke på at opkvalificere hjemmeplejens faglighed. Han skal sikre et kompetenceløft blandt medarbejdere og skabe tryghed blandt sygeplejerskerne, siger leder af hjemmeplejen.

Frederiksberg Kommune har længe haft en kommunallæge ansat på børne- og ungeområdet, og kommunen køber sig derudover til lægedækning fra regionen til deres døgnpladser, som ligger på Frederiksberg Hospital. I august oprustede kommunen så yderligere deres lægekompetencer, da Rasmus Hjardem-Hansen blev ansat som kommunallæge i hjemmeplejen, hvor han skal arbejde med særligt fokus på ældreområdet. »Jeg er meget glad for, at vi på Frederiksberg har prioriteret at ansætte en kommunallæge direkte i vores kommunale hjemmesygepleje. Kommunallægen er med sine lægefaglige...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind