Helsingør indgår aftale med non-profit om plejehjem Der er mange måder at sikre driften af plejehjem i en tid, hvor private udbydere går konkurs i stor stil. Én af dem findes i Helsingør, hvor der er indgået aftale med non profit-organisationen OK Fonden om både plejehjemsdrift og nybyggeri.

Et ønske om at sikre inspiration til – og udvikling af fremtidens plejehjemsdrift blandet med en usikkerhed baseret på de mange dårlige mediesager om private plejefirmaer førte i starten af februar til, at Helsingør Kommunes politikere traf en utraditionel beslutning: De indgik en aftale med non profit-organisationen OK Fonden, der fra 1. januar 2017 overtager driften af plejehjemmet Bøgehøjgård i Hornbæk. Som en del af aftalen skal OK Fonden senere være med til at bygge et nyt plejehjem, der skal...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind