De dårlige plejehjemsager: Modfortælling savnes Når vi hører om plejehjem, er det typisk endnu en sag om ældre, der bliver svigtet af systemet. Hvor er de gode historier, og er vi kommet så langt ud, at der - som FOA og DSR foreslår - skal lovgives om værdighed i ældreplejen?

Simon Spies sagde engang: ’Dårlig omtale er bedre end ingen omtale’. Godt nok er det fikst formuleret, men det kan langt fra siges at gælde i alle tilfælde – og da slet ikke når det drejer sig om offentlige velfærdsområder, hvor medmenneskelige relationer indgår, som f.eks. hospitaler, uddannelsesintitutioner og plejehjem. Og udsagnet formår på ingen måde at dække over den indlysende sandhed, at God omtale er bedre end dårlig omtale. Med jævne mellemrum dukker der forfærdelige historier op i pressen...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.