Siden 1. april har kommunerne haft mulighed for at oprette praksisnære udviklingsstillinger, men kun Aarhus, Aalborg og Middelfart har hidtil benyttet sig af muligheden. Det ærger næstformanden i Social og Sundhedssektoren i FOA, Vinni Jakobsen.

Få kommuner har oprettet ny stilling i ældreplejen  Praksisnær udviklingsstilling er en ny stillingsbetegnelsen, som skal styrke rekruttering og fastholdelse i ældreplejen, men kun tre kommuner har benyttet sig af muligheden.

KL og FOA aftalte ved overenskomstforhandlingerne i 2021 at etablere en praksisnær udviklingsstilling for at styrke rekruttering og fastholdelse i ældreplejen ved at give social- og sundhedsfaget nye udviklingsmuligheder og karriereveje. Siden 1. april har kommunerne haft mulighed for at oprette praksisnære udviklingsstillinger, men kun Aarhus, Aalborg og Middelfart har hidtil benyttet sig af muligheden. Det viser de seneste data fra Kommunernes og Regionernes Løndatakontor (KRL) ifølge Fagbladet FOA Social og Sundhed. Næstformanden i Social og Sundhedssektoren i FOA, Vinni...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind