Thomas Adelskov

Nye ældre-anbefalinger falder i god jord Over næsten hele linjen er der tilfredshed med Sundhedsstyrelsens nye faglige anbefalinger, der skal danne grundlag for den kommende handlingsplan for ældre medicinske patienter.

Der har været massivt fokus på de skrøbelige ældre patienter den forløbne uge. Først med to undersøgelser fra henholdsvis Dansk Sygeplejeråd (DSR) og Lægeforeningen, der viser, at de to faggrupper ikke føler, at den pleje og behandling, ældre patienter kan få i kommunen er nær god nok. I tirsdags udkom så en række anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen, der skal danne grundlag for den politiske proces omkring arbejdet med en handlingsplan for de ældre, det hele handler om, nemlig de ældre medicinske...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind