Thomas Adelskov
Det er stærkt bekymrende, at det allerede nu er svært at rekruttere social- og sundhedspersonale i mange kommuner, mener Thomas Adelskov (S), formand for KL's Social- og Sundhedsudvalg.

SOSU-området har store rekrutteringsudfordringer Ny rapport lavet af FOA og KL viser, at manglen på kvalificeret personale allerede nu er alvorlig, og at problemet vil blive endnu større, hvis ikke der gribes ind.

Der er stor mangel på kvalificeret personale på SOSU-området i kommunerne. Det slår en ny rapport lavet af FOA og KL fast. Det fremgår af en pressemeddelelse fra KL. Rapporten viser bl.a., at 73 pct. af kommuner rapporterer om mangel eller stor mangel på arbejdskraft inden for ældreområdet, og 49 pct. rapporterer om mangel eller stor mangel på arbejdskraft inden for sundhedsområdet. »Det er helt afgørende for at sikre en velfungerende ældre- og sundhedssektor i kommunerne, at der er tilstrækkeligt med...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.