KL og FOA har lavet et fælles udspil for ældreplejen til finanslovsforhandlingerne.

KL og FOA vil have massivt løft af ældreplejen i kommende finanslov Mere og bedre uddannet personale og større sammenhæng mellem pleje og sygepleje er på KL og FOA's fælles ønskeliste til en kommende finanslov.

Finansminister Nicolai Wammen (S) har indledt forhandlingerne om finansloven, hvor økonomisk tryghed og danske arbejdspladser er helt centralt for regeringens ønske om at lave en grøn genstart af Danmark. I KL og FOA er der stort fokus på ældreplejen. Derfor har de to organisationer lavet et fælles udspil til finanslovsforhandlingerne, der byder på et massivt løft af ældreplejen. Det skriver FOA i en pressemeddelelse. »Hvem havde set den komme! Kommunerne og FOA går sammen om finanslovsudspil. Det gør vi, fordi...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind