Valg kan medføre forsinkede 2016-budgetter Folketingsvalget satte økonomiforhandlingerne mellem KL og regeringen på standby, og endnu vides det ikke, hvornår de genoptages. KL forventer et komprimeret forløb, men anerkender, at der kan blive brug for at dispensere fra fristerne.

Lars Løkke Rasmussen har opgivet at skabe en flertalsregering, og afsøger nu mulighederne for en mindretalsregering. Og så længe regeringsdannelsen er i gang, er der ikke udsigt til en genoptagelse af økonomiforhandlingerne mellem regeringen og KL, der skal ligge til grund for kommunernes økonomi i 2016. »Vi forholder os til, at der nu er kommet et nyt politisk flertal, som skal på plads og bruge tid på at danne regering. Men vi er selvfølgelig klar til forhandlinger og ser frem...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.