Forsker til politikere: Gentænk ældreplejen radikalt Valgkampen har været badet i løfter om flere penge til ældreplejen. Men hvis den for alvor skal forbedres, skal vi som samfund turde ændre radikalt på måden, vi tænker ældre på, siger internationalt anerkendt ekspert.

»Hvorfor lover politikerne flere penge? Det forstår jeg ikke. Hele problemet bunder i den måde, vi taler om – og tænker på ældre. Hvis vi ændrede på vores opfattelse af ældre, ville flere penge ikke være nødvendige, for så ville langt flere få lov at klare sig selv og bibeholde deres selvstændighed.« Sådan lyder budskabet fra professor Rudi Westendorp – en internationalt anerkendt ekspert i ældre og aldring – som for nylig blev rekrutteret til Københavns Universitets Center for Sund...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind