Claus Hjort Frederiksen

Penge til ældre og sundhed udskudt Finansministerens kasseeftersyn viser et økonomisk råderum, der er tre mia. mindre end forventet. Det betyder, at de lovede løft af ældre - og sundhedsområdet kan lade vente på sig.

Riget fattes penge. Det konkluderede finansminister Claus Hjort Frederiksen, da han på et pressemøde præsenterede sit såkaldte ‘kasseeftersyn’ af den danske økonomi. Der mangler bl.a. penge i Togfonden og til Femern-forbindelsen, og det kan medføre, at regeringens valgløfter om flere penge til ældre og sundhed kan blive udskudt. »Tempoet hvorved vi kan indfri vores valgløfter bliver lavere end forventet. Det rokker ikke ved det, vi har lovet om penge til ældre og sundhed, men det er klart, at når du...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.