Ny formand for sundheds – og ældreudvalg: Vi skal ud og se og høre Folketingets Sundhedsudvalg er nu også et ældreudvalg, og en ny formand, Dansk Folkepartis Liselott Blixt, har taget tøjlerne. Hendes mål er at sikre, at udvalgets arbejde bliver forankret i virkeligheden.

Liselott Blixt har været sundhedsordfører for Dansk Folkeparti siden 2007 og har siddet i byrådet i Greve siden 2001. Efter folketingsvalget 2015 fik hun endnu en titel, nemlig formand for Sundheds – og ældreudvalget. Udvalget beskæftiger sig med alle de spørgsmål, der har med sundhed at gøre – lige fra forebyggelse over patientrettigheder og til etik i forskningen. Som noget nyt er ældreområdet også blevet en del af udvalget, der tidligere ‘blot’ hed Sundhedsudvalget. Som formand for udvalget ser Liselott Blixt...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind