Praksislæger skal fordeles efter ny model i Midtjylland Region Midtjylland har udviklet en model, som fremover skal bruges til at placere de praktiserende læger, efter hvor det største patientbehov er.

Region Midtjylland har taget et nyt værktøj i brug i forsøget på tidligere at kunne stille diagnosen lægemangel. Ved at fodre en interaktiv model med de data, regionen har til rådighed om såvel patienter som praktiserende læger, kan regionen på et stort kort se, hvor truet lægedækningen er i et givent område, og det vil regionen bruge til fremadrettet at placere ledige ydernumrene efter. Modellen er udarbejdet i dialog med læger, Praktiserende Lægers Organisation i Region Midtjylland og Forskningsenheden for...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.