Region sætter turbo på Fælles Medicinkort Udbredelsen af det Fælles Medicin Kort (FMK) i Region Midtjylland har været forsinket, men en ny FMK-adgang i EPJ får regionen til igen at satse på hurtig udrulning.

Til trods for en klar forbedring det seneste år er der stadig et godt stykke i mål, før medicinoplysningerne for alle midtjyske patienter er tilgængelige og opdaterede i det Fælles Medicin Kort (FMK). Det viser en analyse af udrulningen af FMK i Region Midtjylland. FMK har været forsinket i Region Midtjylland – delvist fordi der har manglet en FMK-adgang i den midjyske patientjournal MidtEpj. Den nye funktionalitet er klar den 8. november, og lanceringen har fået regionen til at opprioritere indsatsen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind