Studiekammerater vil gentænke praksis Tre aarhusianske læger har besluttet sig for at udfordre den måde, praktiserende læger traditionelt organiserer sig i almen praksis på. Derfor har de opsagt klinikker og arbejde i Aarhus C og er rykket til Grenaa for at udleve ideen.

På 3. sal i det tidligere Grenaa Sygehus holder ’Lægefællesskabet’ til. Lige nu består fællesskabet af to læger, der deler ét ydernummer og 2.057 patienter, men flere ydernumre, læger og patienter er på vej. Da den ene af de to læger, Hans Christian Kjeldsen, træder ind i receptionen, er det første, han og lægesekretæren Mie Schjer Brink taler om, da også, at forhandlingerne om endnu et ydernummer med overtagelse i januar ser ud til at lykkes. Det ligger allerede fast,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.