Sundhedshus skaber ikke automatisk tæt samarbejde I det gamle Skive Sygehus ligger et mønstereksempel et sundhedshus. Men selvom kommune, praktiserende læger og regionsfunktioner deler adresse, så opstår det tætte samarbejde ikke af sig selv.

»Man skal virkelig ville det og interessere sig meget for det, for det er svært at passe samarbejdet ind i en dagligdag.« Sådan siger Lisbeth Falkenberg. Hun er praktiserende læge i Skive, og for to år siden flyttede hun sin solopraksis ind på det gamle Skive Sygehus, hvor Region Midtjylland og kommunen i fællesskab havde etableret Skive Sundhedshus med kommunale og regionale sundhedstilbud til områdets borgere. »Det er en hel lille by, og det tiltaler mig. Vi har rigtig gode...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.