Derfor opgiver praktiserende læger på landet Længe før pensionsalderen har Helene Larsson, praktiserende læge på Djursland, valgt at opsige sit kompagniskab. Hun orker ikke at se til, mens almen praksis uden for de største byer lider en langsom kvælningsdød.

Klokken er 8. Praktiserende læge på Djursland, Helene Larsson, åbner konsultationen. Dagens første patient møder ind: En ældre dame, der egentlig skal have lavet en gynækologisk undersøgelse, men som også har noget med blodtryksmedicinen, hun gerne lige vil vende. Vupti, 25 minutter er gået. Bagefter kommer en meget ung, gravid kvinde, som er ryger og overvægtig. Helene Larsson kan mærke, at den unge kvinde er bekymret og trænger til at snakke. Så det gør de. Ikke om at den gravide...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.