Tværsektorielt team på Nordsjællands Hospital vil helst behandle borgere i deres hjem
Hvis vi kan lave et forløb, hvor borgeren er mindst muligt hos os, er det oftest bedst for borgeren, siger ledende overlæge Jesper Juul Larsen fra Nordsjællands Hospitals Akutafdeling. Derfor har afdelingens tværsektorielle team altid fokus på, om en ældre patient vil have større gavn af at blive behandlet i eget hjem.Foto: Thomas Schytz Larsen

Tværsektorielt team på Nordsjællands Hospital vil helst behandle borgere i deres hjem På Nordsjællands Hospital rykker et tværsektorielt team behandlingen af ældre væk fra hospitalet, når det er muligt og ofte i samarbejde med kommuner og almen praksis. Det giver mest mening for borgere og hospitalet, siger ledende overlæge, mens kommunal sundhedschef nyder hospitalets åbenhed.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind