Fra venstre ses Louise Guilaume Lorentzen, cand.pharm., dip.clin.pharm, Karina Puk Kirkelund, bioanalytiker, Sara Dyrman Elsøe, speciallæge i almen medicin og Bettina Clauber Hoppe, sygeplejerske. De er alle er en del af temaet bag tværsektoriel stuegang.

Nordsjællands Hospital rykker ud i kommunerne til tværsektoriel stuegang Otte nordsjællandske kommuner får besøg hver uge til tværsektoriel stuegang. Det skal reducere unødvendige genindlæggelser og styrke kompetenceudviklingen på tværs.

I maj i år begyndte en ny ordning i de otte kommuner, der er tilknyttet Nordsjællands Hospital. Det tværsektorielle samarbejde skulle styrkes omkring de ældre, medicinske patienter, og derfor blev ‘tværsektoriel stuegang’ skabt, hvor sygehuset rykker ud i kommunerne. Det hele startede med, at de otte kommuner lavede en kvalitativ kortlægning af 45 tværsektorielle forløb med ældre medicinske patienter, fortæller Margrethe Kusk Pedersen, sundheds- og omsorgschef i Helsingør Kommune og formand for styregruppen på tværs. »Der konkluderede vi, at en...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.