For forløbskoordinator Birgit Holm (tv) fra Jammerbugt Kommune og risikomanager Louise Stadil Pinstrup (th) fra Aalborg Universitetshospital har det været en stor succes at gennemgå forløb på tværs af sektorer sammen og på den måde få en fælles forståelse for, hvor it-systemerne ikke spiller sammen.

Tværsektorielt samarbejde giver styr på informationerne ved indlæggelse En kommunal forløbskoordinator og regional risikomanager forstod ikke de mange fejl ved information på tværs af sektorer. Nu sidder de sammen og får overblik over, hvornår det går galt og retter arbejdsgange ind derefter.

Hvad er det lige, der sker på den anden side? Det tænkte Birgit Holm, sundhedsfaglig forløbskoordinator i Jammerbugt Kommune, når informationer gik på tværs af kommune og hospital i forbindelse med en indlæggelse. Samme tanke skete også på Aalborg Universitetshospital, hvor risikomanager Louise Stadil Pinstrup nogle gange undrede sig over, kommunerne indsendte utilsigtede hændelser vedrørende forsinkede plejeforløbsplaner, når de i hospitalets system var afsendt rettidigt. I en større tværsektoriel audit på tværs af Aalborg Universitetshospital og fem nordjyske kommuner blev...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.