Triple Aim er obligatorisk i Midtjylland I sundhedsaftalen for Region Midtjylland og de lokale kommuner er brug af metoden Triple Aim blevet gjort til en fast bestanddel af alt udviklings- og forbedringsarbejde.

Triple Aim er en amerikansk-udviklet metode til udviklings- og forbedringsarbejde i sundhedssektoren, der i stigende grad vinder indpas. Således også i Region Midtjylland, der er gået så vidt som til at skrive Triple Aim-metoden ind i sundhedsaftalen fra 2015. Det betyder konkret, at Triple Aim-tankegangen skal tages i anvendelse, når et tværsektorielt projekt bliver sat i gang. »Vi har taget det til os, fordi vi i Region Midtjylland følte, at vi var modne til at arbejde med kvalitet på tværs...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind