Tre kommuner indgår samarbejde om psykiatri med region Kommunerne Lemvig, Holstebro og Struer er gået sammen med Region Midtjylland for at skabe en model om »Psykiatrien i Nordvest«. Det skal ikke defineres af sektorer, men være bedst for borgeren.

De tre kommuner Struer, Lemvig og Holstebro har indgået et samarbejde med Region Midtjylland om at skabe en model kaldet ’Psykiatrien i Nordvest’. Det er en ny platform for indsatsen for mennesker med psykisk sårbarhed eller psykisk sygdom. Psykiatrisk afdeling på Holstebro Sygehus har haft mange problemer med at rekruttere speciallæger i psykiatri, og derfor blev det besluttet, at afdelingen skulle lukke 1. februar i år, hvilket betyder, at personer med en psykisk sygdom skal køre til Viborg eller Gødstrup...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.