»Nogle gange taler man om overgange, som var de en sygdom« Der er behov for en fælles følelse af ansvar på tværs af den regionale- og kommunale sektor, og den bevægelse vil Christian Boel, koncerndirektør i Region Midtjylland med særligt ansvar for bl.a. sammenhæng, gerne sætte sig i spidsen for.

»Jeg synes altså, vi har et rigtig godt samarbejde med kommunerne i Region Midt. Det håber jeg også, at de synes.« Sådan siger Christian Boel, den nye koncerndirektør for psykiatri-, social- og specialundervisnings-området samt nære sundhedstilbud, HR, folkesundhed og kvalitetsudvikling i Region Midtjylland. Helt ny er han dog ikke, for han har været konstitueret i stillingen i næsten et år, men nu er Christian Boel altså for alvor sat i spidsen for at skabe sammenhæng, og han håber at kunne...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.