Tre kommuner deler specialiseret sygeplejeteam Som de første i Danmark har Ballerup, Furesø og Herlev kommuner valgt at oprette et tværkommunalt team af sygeplejersker, der skal understøtte kommunernes hjemme- og sygepleje og forhåbentlig forebygge indlæggelser.

‘SHS-team’ er navnet på Furesø, Ballerup og Herlevs nye team af specialiserede sygeplejersker, der i tæt samarbejde med Gentofte og Herlev Hospitaler skal hjælpe hjemme- og sygeplejen i de tre kommuner, når der opstår særligt svære problemstillinger, der ellers kunne ende med en indlæggelse. Det skriver kommunerne i en fælles pressemeddelelse. »Vi ved, at der er problemer for vores ældre borgere i overgangen mellem hospital og hjemmet. Det kan være svært for plejepersonalet i hjemmeplejen at vurdere og hjælpe borgerne,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind