Gode forløb i eget hjem efter udskrivelse halverer behov for midlertidige pladser
I Lyngby-Taarbæk Kommune har de indført en helt ny indsats i borgerens eget hjem, og vi har kigget på, om vi udnyttede alle de kompetencer, det potentiale og den kapacitet, der ligger i hjemmeplejen, på den rigtige måde.

Gode forløb i eget hjem efter udskrivelse halverer behov for midlertidige pladser Senest fire timer efter en hospitalsudskrivelse står en ergoterapeut og sygeplejerske i borgerens hjem i Lyngby-Taarbæk. Her er hjemmeplejen blevet opkvalficeret til at modtage borgeren i eget hjem. Det har bl.a. medført en halvering af behovet for midlertidige pladser. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.