Fast læge på rehabiliteringscenter styrker samarbejde på tværs Det giver stor sikkerhed for borgere og medarbejdere, at døgnrehabiliteringscenteret i Frederiksberg Kommune har fast læge ansat, mener sundheds- og omsorgschef.

Skal man ansætte læger i den kommunale plejesektor, eller vil det føre til en opdeling af sundhedsvæsenet i et A- og B-hospitalsvæsen? Den diskussion har bølget frem og tilbage, lige siden kommunerne begyndte at få mere ansvar for tungere sundhedsopgaver, f.eks. rehabilitering. I Frederiksberg Kommune har man dog valgt at ansætte en læge på det kommunale døgnrehabiliteringscenter – og det giver gevinst i form af færre genindlæggelser og bedre samarbejde på tværs, siger sundheds- og omsorgschef Torben Laurén. »På vores...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.