Hjemmebesøg forebygger genindlæggelser i Frederikshavn Ved at tilbyde opfølgende hjemmebesøg til ældre borgere, der bliver udskrevet, har Frederikshavn Kommune opnået et stort fald i antallet af genindlæggelser fra 2013 til 2014.

Opfølgende hjemmebesøg til ældre borgere, der har været indlagt, er en del af forklaringen på, at den nordjyske kommune Frederikshavn fra 2013 til 2014 har opnået et flot fald i antallet af borgere, der bliver genindlagt. Det kræver dog, at sygeplejerskerne finder deres indre detektiv frem. »Overgangen fra sygehus til hjem fungerer ikke altid særlig godt, og der er megen information, vi ikke får. Ved de opfølgende hjemmebesøg samler vi op på alle de informationer, vi mangler. Det kræver en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind