Roskilde revolutionerer rehabilitering Det har krævet systematik, evidens og ledelsesvilje at indføre ‘den rehabiliterende tilgang’ som grundlag for alt arbejde på sundheds- og omsorgsområdet i Roskilde Kommune. Nu høster kommunen hæder for arbejdet.

Roskilde Kommune har netop vundet Den Danske Rehabiliteringspris 2015 for ‘en klar, systematisk og evidensbaseret tilgang’ til den rehabiliterende opgave, og for at få folk til at være gode til at klare sig selv i så vid en udstrækning som muligt. Forud for hæderen er gået en lang proces, hvor hele sundhedsforvaltningen har arbejdet henimod ét fælles mål: At lave ‘den rehabiliterende organisation’. »Vi besluttede for to år siden, at vi ville lægge hele organisationen om til for alvor at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.