Kommune og hospital flytter sammen i Frederikssund En tom afdeling på Nordsjællands Hospital i Frederikssund fik kommunen til at rykke rehabiliteringsafdelingen ind på hospitalsmatriklen. Løsningen giver indtil videre store fordele for alle parter.

I 2014 var byggeplanerne godt i gang i Frederikssund Kommune. Man skulle have nye bygninger, der kunne huse kommunens rehabiliteringsafdeling, og pengene stod klar på anlægsbudgettet. Men da en afdeling på Nordsjællands Hospital Frederikssund pludselig stod tom, slog kommunen til med en ganske nyskabende løsning, og i januar 2015 flyttede rehabiliteringsafdelingen ind på en tom afdeling på hospitalet. I første omgang flyttede 10 borgere med fra det plejecenter, der tidligere havde huset rehabiliteringen. Allerede i løbet af den første uge...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.