Telemedicin forbedrer sårbehandlingen i Lolland Kommune Sårpatienter i Lolland Kommune får en bedre sårbehandling, fordi kommunen følger erfaringerne fra Telesårsprojekt.

Gennem en kombination af lokale sårsygeplejersker og videokonsultationer hos specialister har Lolland Kommune sikrer lokale sårpatienter en mere effektiv behandling. I stedet for at vente flere dage på en akuttid kan sårpatienterne nu blive fulgt hos en sårsygeplejerske på en lokal sygeplejeklinik, hvor de kan møde op med det samme og få taget et billede af såret. Billede og informationer bliver efterfølgende mailet til et af regionens sårambulatorier, hvorfra en sårspecialist ofte vender tilbage samme dag eller dagen efter med...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind