Virtuel hjemmepleje bliver fast tilbud i Rudersdal Den nordsjællandske kommune Rudersdal gør nu virtuel hjemmepleje til et permanent tilbud til borgere visiteret til ernæringsbesøg, strukturerende besøg eller medicingivning.

Rudersdal Kommune har i en længere periode afprøvet virtuel hjemmepleje, og gør nu tilbuddet permanent til udvalgte borgergrupper. Det gælder borgere, som er visiteret til ernæringsbesøg, strukturerende besøg eller medicingivning. Den virtuelle kontakt skal fremover også bruges til at støtte borgere i at forblive selvhjulpne, efter at de har modtaget et forløb med rehabiliterende træning. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse. Men det er selvfølgelig kun udvalgte besøg, der kan udskiftes med virtuelle, udtaler formanden for social- og sundhedsudvalget, Birgitte Schjerning...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.